Eduard și Alexandru, creatorii unei platforme de recrutare, destinată exclusiv industriei IT: „Noi oferim, pe lângă listarea de joburi și o testare, o filtrare sub formă de straturi”

Eduard Hanțig și Alexandru Bodea, doi studenți clujeni care au pus la punct o platformă de recrutare pentru firmele de IT, au fost la EBS Radio, unde au vorbit despre ce anume aduce în plus ideea lor pe o piață inundată de aplicații online pentru găsirea unui loc de muncă.

Andrei Hălălai, membru al echipei care a dezvoltat un soft pentru tratarea ambliopiei: „Noi aducem un mediu prietenos pentru copii și ne asigurăm că scădem din teroarea de a merge la medic”

Andrei Hălălai, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și membru al echipei care a câștigat un concurs de idei de business organizat de universitate, a vorbit la EBS Radio despre proces și ce aduce în plus în tratarea „ochiului leneș” la copii.

Teoria relativității pe muzică rap!

Metodă alternativă de îmbogațire a cunoștințelor generale – teoria relativității explicată pe beat-uri rap. Ascultați și învățați! Mac Lethal Raps About The Theory Of Relativity This might be the most interesting science lesson ever 🙌Mac Lethal Publicată de UNILAD Sound pe Duminică, 16 Septembrie 2018

Jazz montan

Ca să ne simțim speciali, lucrurile din viețile noastre trebuie mereu să fie speciale, diferite și să ne pună constant față în față cu noi provocări.