Eduard și Alexandru, creatorii unei platforme de recrutare, destinată exclusiv industriei IT: „Noi oferim, pe lângă listarea de joburi și o testare, o filtrare sub formă de straturi”

Eduard Hanțig și Alexandru Bodea, doi studenți clujeni care au pus la punct o platformă de recrutare pentru firmele de IT, au fost la EBS Radio, unde au vorbit despre ce anume aduce în plus ideea lor pe o piață inundată de aplicații online pentru găsirea unui loc de muncă.

Andrei Hălălai, membru al echipei care a dezvoltat un soft pentru tratarea ambliopiei: „Noi aducem un mediu prietenos pentru copii și ne asigurăm că scădem din teroarea de a merge la medic”

Andrei Hălălai, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și membru al echipei care a câștigat un concurs de idei de business organizat de universitate, a vorbit la EBS Radio despre proces și ce aduce în plus în tratarea „ochiului leneș” la copii.

Teoria relativității pe muzică rap!

Metodă alternativă de îmbogațire a cunoștințelor generale – teoria relativității explicată pe beat-uri rap. Ascultați și învățați! Mac Lethal Raps About The Theory Of Relativity This might be the most interesting science lesson ever 🙌Mac Lethal Publicată de UNILAD Sound pe Duminică, 16 Septembrie 2018