Aniversarea rockului universal

Acum câteva săptămâni, două sau trei, Paul McCartney a împlinit 78 de ani. Azi, fostul său coleg de trupă, Ringo Starr, 80. Dacă vorbim despre legendele vii ale rockului, acestea sunt fără îndoială două dintre cele mai importante.

VIDEO | Când natura ia loc in lojă

Unul dintre cele mai emoţionante evenimente, trecute cu vederea în toată nebunia asta, a fost în această săptămână redeschiderea Operei din Barcelona cu un concert special dedicat unui public alcătuit exclusiv din plante.

VIDEO | Sa facem sport acasă !

Izolarea și sportul sunt, la prima vedere, două chestiuni incompatibile. „Totuși, nu poți sta acasă fără să faci nimic!”, s-a gândit zilele trecute profesorul de sport Adrian Muntean.

Să ieşim în balcoane şi să cântăm

Privind flash mobul cu oamenii ieşiţi la balcoane şi cântând peste tot în lume, în semn de solidaritate cu medicii, cu bolnavii, mi-am dat seama că, pentru un impact cu adevărat major, trebuie să cânţi în limba ta maternă.

Ce citim în vremuri de criză?

Cuvântul izolare e tot mai des rostit și repetat zilele acestea. Medicii ne recomandă să stăm 14 zile în carantină. Două săptămâni acasă, singuri, în eventualitatea în care suntem în cercul suspecţilor de îmbolnăvire.

Salvați albinele noastre!

Am făcut acum câteva săptămâni un interviu cu un cercetător clujean despre insecte, care s-a dovedit a fi extrem de bine primit de ascultători. Mi-am amintit atunci și ce spunea Einstein acum aproape un secol. Savantul susținea că dacă albinele ar dispărea, omenirii i-ar mai rămâne doar 4 ani de trăit.

Ne poți asculta și aici: