Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Adele este lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani

Cântăreața Adele se menține pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, pentru al treilea an consecutiv. Averea ei este estimată la 147,5 milioane de lire sterline.

În ultimul an, averea artistei în vârstă de 30 de ani a crescut de la 132 de milioane de lire sterline la 147,5 milioane de lire sterline, potrivit topului realizat anual de publicația britanică Heat, citată de Mediafax. Artista este în top în fața Ed Sheeran, în vârstă de 27 de ani, care are o avere estimată la 94 de milioane de lire sterline.

Pe locul trei în acest top se află actorul Daniel Radcliffe, cu o avere de 87 de milioane de lire sterline. Majoritatea banilor au fost câștigați de Daniel Radcliffe cu ajutorul rolului din franciza „Harry Potter”.

Topul 10 al celor mai bogate vedete britanice cu vârsta de până în 30 de ani este completat de Harry Styles, star al trupei One Direction, cu 58 de milioane de lire sterline, trupa Little Mix (48 de milioane de lire sterline) și muzicienii Niall Horan (46 de milioane de lire sterline), Louis Tomlinson (44 de milioane de lire sterline), Liam Payne (43 de milioane de lire sterline) și Zayn Malik (37 de milioane de lire sterline).

Sursa foto: adele.com