Antonio Conceicao: „Vă mulţumesc tuturor şi ne vedem în curând”

Antonio Conceicao, antrenorul schimbat al campioanei CFR Cluj, le-a mulțumit pe Facebook fanilor și a spus că este cu conștiința împăcată pentru că a făcut tot ce a putut pentru echipă.

„Pentru toţi fanii CFR Cluj care m-au susţinut, mi-au dat putere şi afecţiune, multumesc foarte mult, mi-e dor de voi şi sunt cu conştiinţa împăcată că am făcut tot ce am putut pentru CFR… Vă mulţumesc tuturor şi ne vedem în curând”, a scris lusitanul pe Facebook.

Alin Minteuan, fostul mijlocaş al ardelenilor, va pregăti echipa, după plecarea portughezului. „În acest moment, conducătorii echipei CFR Cluj nu poartă discuții cu niciun tehnician pentru a prelua banca formației noastre. Alin Minteuan este antrenorul echipei și ar putea rămâne pe banca CFR-ului până la finalul sezonului, dacă echipa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite”, susțin reprezentanții clubului.

Toni Conceicao a plecat pentru a treia oară de la CFR Cluj, după ce a mai antrenat în Gruia în aprilie – noiembrie 2009 şi decembrie 2015 – iunie 2016. Cu CFR Cluj, lusitanul a cucerit două Cupe ale României (2009 şi 2016) şi o Supercupă a României, în 2010.

Sursa foto: Facebook/CFR 1907