Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Centura de nord, care face legătura dintre Florești și Cluj-Napoca, va avea sensuri unice

Drumul de legătură dintre cartierul Grigorescu și Florești, cunoscut drept Centura de nord a comunei, va avea sensuri unice.

Centura de nord din Florești va avea sensuri unice.

În aceste zile se realizează marcajele aferente pe Centura de nord, a anunțat primarul Floreștiului, Horia Șulea.  Odată cu finalizarea marcajelor și instalarea indicatoarelor, pe breteaua din partea superioară se va circula dinspre Grigorescu spre Florești. Pe breteaua dinspre Someș mașinile se vor deplasa din Florești spre Grigorescu.

Autoritățile floreștene au efectuat în această vară lucrări de reparații, refacere a marcajelor și lărgire a unor porțiuni de drum. Centura de nord le oferă o alternativă șoferilor pentru DN1 Cluj – Florești, unul dintre cele mai aglomerate șosele din țară. Practic, aproximativ 60.000 de autoturisme intră zilnic din Florești în Cluj-Napoca.

Anunțul autorităților locale din Florești i-a luat prin surprindere pe polițiști, având în vedere că specialiștii de la Poliția Rutieră ar fi sugerat și în trecut această măsură.

“Este o discuție mai veche, noi am recomandat de mai demult să se instituie sensuri unice pe acest drum, pentru că așa se pot evita cel mai bine accidentele”, a declarat pentru EBS Radio Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

El a menționat că responsabilitatea realizării marcajelor și a indicatoarelor necesare aparține exclusiv Primăriei Florești.

Ovidiu Năstasă

Sursa foto: Facebook/Horia Șulea

Ovidiu Cornea

Te-ar mai putea interesa

X
X
X