Clujul, promovat în Peninsula Iberică

Județul Cluj va fi promovat la Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid.

Consiliul Județean își propune să facă destinația Cluj cât mai vizibilă și să atragă atenția participanților, în special a profesioniștilor din domeniu, asupra a tot ceea ce are mai bun de oferit județul.

Târgul din capitala Spaniei, care anul acesta se desfășoară în perioada 23-27 ianuarie, este unul dintre cele mai importante evenimente business to business de la nivel mondial, reunind cei mai mulți vizitatori din lume.

FITUR Madrid reprezintă o platformă de prezentare a ofertelor turistice mondiale care se adresează nu doar publicului general, ci și specialiștilor din turism.

Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid și-a deschis pentru prima dată porțile în 1980 și este considerat cel mai mare târg din perspectiva numărului de vizitatori care îi trec pragul.

Astfel, la ediția din 2018 au participat nu mai puțin de 10.190 de expozanți din 165 de țări și regiuni, 140.120 de profesioniști și 110.860 de vizitatori, printre care specialiști în călătorii, oficiali guvernamentali și presă internațională de profil provenind din Europa, Africa, America și Asia.

Sursa foto: Consiliul Județeam Cluj

Ne poți asculta și aici: