Destinații turistice pentru ziua de 1 Aprilie. Printre atracții, o închisoare adevărată unde poți fi interogat

Operatorii din turism s-au gândit cum să-i atragă pe turiști cu ocazia Zilei păcălelilor.

La închisoarea Karosta plătești ca să fii interogat și să primești anumite pedepse.

Astfel, conform celor de la platforma turistică Godsavethepoints, călătorilor li s-a propus un loc în care să cânte cu celebra trupă ABBA, să străbată străzile din Japonia cu un kart ori să petreacă o noapte în închisoare pe banii lor.

În Japonia, fanii jocurilor video pot să își vadă visul cu ochii. La Tokyo, turiștii pot să se plimbe prin oraș într-un kart îmbrăcați în hainele personajului preferat din jocul Mario Kart lansat de Nintendo. Turiștii au însă nevoie de permis de conducere valabil în Japonia.

În Letonia, doritorii pot să își rezerve o cameră în închisoarea Karosta. Gardienii sunt jucați de actori, iar prețul de cazare include interogatorii și pedepse. Printre atracțiile hotelului inedit se numără și faptul că proprietarii se laudă că în clădire au fost raportate întâlniri cu fantome, potrivit Mediafax.

Ceva mai relaxată este atracția pe care o ascunde muzeul ABBA din Stockholm. Cei care doresc pot să cânte cu cei patru membri ai trupei, care apar sub formă de holograme, și chiar să poarte costume digitale în timp ce își fac propriile videoclipuri. Intrarea costă 250 de coroane suedeze.

Lista poate continua cu barul pe bicicletă din Praga, șalupa cu reacție în formă de rechin din Noua Zeelandă ori cu surfing pe râul Eisbach, la Munchen.

Sursa foto: Karosta Prison

Ne poți asculta și aici: