Doi consilieri locali din județul Cluj, acuzați de incompatibilitate de ANI

Un consilier local din Câmpia Turzii și un fost consilier din Rîșca au fost găsiți în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate.

Potrivit ANI, un consilier local din Câmpia Turzii este angajat cu contract individual de muncă și în aparatul propriu al Primăriei.

Potrivit ANI, Octavian Ciobanu deține simultan funcția de consilier local în Câmpia Turzii și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Primăriei municipiului. Acest lucru se întâmplă din data de 22 iunie 2016, cu încălcarea legii.

De asemenea, Traian Matiș, fost consilier local al comunei Rîșca, județul Cluj, a fost găsit și el în incompatibilitate de ANI.

Potrivit inspectorilor de integritate clujeni, în perioada 3 august 2016 – 30 mai 2017, Traian Matiș a deținut simultan cu funcţia de consilier local şi pe cea de consilier în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Rîșca, lucru interzis prin lege.

Potrivit ANI, cei doi au fost informați cu privire la declanșarea procedurii de evaluare, dar Traian Matiș nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în vederea exercitării dreptului la apărare.

Sursa foto: Primăria Câmpia Turzii

X
X
X