Drumarii clujeni au intervenit cu material antiderapant în zona montană. Nu există drumuri blocate în județ

La nivelul judeţului Cluj circulaţia rutieră se desfăşoară normal, chiar dacă în ultimele 24 de ore a continuat să ningă slab, în special în zona montană.

Din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 19 noiembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 28 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în zonele Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje.

Tot în aceste zone, în cursul acestei dimineţi s-a acţionat pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje, fiind folosită o cantitate de 63 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, conform reprezentanților Consiliului Județean Cluj.

În ceea ce privește zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje, fiind folosită o cantitate de 18 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 7 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje, în marea majoritate a situaţiilor fiind vorba de revizii.

În continuare, au arătat reprezetanții CJ Cluj, pe mai multe drumuri se efectuează verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

X
X
X