Ducesa Meghan ar vrea să nască sub hipnoză

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, și-ar fi exprimat dorința de a naște sub hipnoză, o tehnică foarte în vogă în rândul vedetelor americane.

O sursă apropiată ducesei a declarat pentru publicația Vanity Fair că aceasta vrea să nască sub hipnoză, o tehnică ce ar ajuta-o să evite anestezia epidurală, transmite Mediafax.

La această metodă au apelat în trecut și actrițele Jessica Alba și Demi Moore, printre altele. Scopul acestei practici este relaxarea cât de mult posibil a organismului, prin intermediul unor exerciții de respirație, fapt care ar permite nașterea naturală fără durere.

Ducesa Meghan a început să facă și acupunctură, tot pentru a se pregăti pentru o naștere fără dureri, potrivit aceleiași surse.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani. Copilul cuplului va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Sursa foto: twitter.com/Kensington Palace

Ne poți asculta și aici: