Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

FOTO | 100 de mașini abandonate pe domeniul public au fost ridicate la Cluj de la începutul anului

Poliția Locală Cluj-Napoca a emis peste 700 de somații către proprietarii de mașini abandonate pe domeniul public, de la începutul acestui an. 100 de autovehicule au fost ridicate.

De la începutul anului și până în prezent, Poliția Locală a emis nu mai puțin de 706 somații pentru autovehicule abandonate pe domeniul public.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, dintre acestea, 100 au și fost ridicate. Alte 309 autovehicule au fost retrase de pe domeniul public de către proprietari, 105 au fost repuse în circulație în urma efectuării ITP, iar restul de 192 se află în procedură de lucru.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, mașinile fără proprietar, care par sau chiar sunt abandonate, nu pot fi ridicate imediat ce au fost identificate, singura excepție fiind în cazul în care acestea reprezintă un risc pentru clujeni.

„Este necesar un interval de timp pentru a derula întreaga procedură legală, de la somație până la ridicare, și a putea îndepărta mașina abandonată din spațiul public, oferind totodată posibilitatea proprietarilor să remedieze situația”, au arătat reprezentanții Poliției Locale.

Clujenii sunt încurajați să sesizeze Poliția Locală dacă văd mașini abandonate pe domeniul public. Acest lucru se poate face prin aplicația “My Cluj” – disponibilă pe Google Play, în App Store și pe website-ul primăriei,  sau prin registratura primăriei, primăriile de cartier, respectiv prin dispeceratul Politiei Locale (0264 – 955), disponibil 24 de ore din 24.

Susa foto: Facebook/Emil Boc

Te-ar mai putea interesa

X
X
X