FOTO | Drumul Căpuşu Mare – Rîşca va fi asfaltat

Drumul județean care leagă localitățile Căpuşu Mare și Rîşca și care tranzitează și una dintre zonele turistice importante ale județului Cluj, stațiunea Beliş-Fântânele, va fi asfaltat. Lucrările vor fi executate pe o lungime de aproape 19 kilometri.

Sectorul de drum județean din localitatea Căpuşu Mare, respectiv joncţiunea cu drumul naţional DN1 şi centrul localităţii Rîşca va fi, în sfârșit, asfaltat. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, stratul de covor asfaltic va fi turnat pe întreg drumul, care are o lungime de aproape 19 kilometri.

„Acest drum județean reprezintă, probabil, una dintre cele mai pitorești rute alternative care pornesc din DN1 și care converg spre o zonă montană extrem de apreciată de turiști – staţiunea Beliş-Fântânele. De asemenea, acest sector de drum este extrem de apreciat și de iubitorii automobilismului, anual desfășurându-se aici numeroase probe speciale din campionatul european de raliu”, a spus președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Conform reprezentanților CJ Cluj, începând cu luna iulie a acestui an, pe drumul judeţean DJ 103K Căpuşu Mare (DN1) – Agârbiciu – Dângău – Rîşca, au fost efectuate o serie de lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic, respectiv frezări, plombări și acostamente.

Sursa foto: Consiliul Județean Cluj

Ne poți asculta și aici: