FOTO | Lucrările pe drumul care leagă Băișoara de Muntele Băișorii au fost finalizate. Au fost trasate și marcajele rutiere

Un nou drum din zona turistică a județului Cluj a fost modernizat integral. Drumul Băișoara – stațiunea Muntele Băișorii a fost asfaltat în totalitate, iar acum s-au trasat și marcajele rutiere.

Marcajele rutiere longitudinale, de separare a sensurilor de mers, au fost realizate pe un sector de drum în lungime de 18,7 kilometri și au fost trasate inclusiv treceri de pietoni pe raza localităţilor Băişoara şi Muntele Băişorii.

„Odată cu finalizarea asfaltării ultimelor sectoare ale drumului județean care ajunge în stațiunea turistică Muntele Băișorii, am dispus executarea lucrărilor de marcaje pe carosabil astfel încât aceasta să se prezinte în condiții optime pentru circulație atât pentru localnici, cât și pentru turiștii care aleg această zonă montană a județului”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Ultimele două tronsoane ale drumului judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii au fost recent asfaltate și a fost realizată astfel continuitatea între sectoarele de drum asfaltate în cursul anilor 2016 şi 2017. Sectorul de drum cuprins între localitatea Băişoara, de la intersecţia cu drumul judeţean DJ 107M, şi staţiunea Muntele Băişorii este acum integral asfaltat.

FOTO: Consiliul Județean Cluj