FOTO | Motocicliștii și polițiștii au adus primăvara la Cluj. Au împărțit flori și mărțișoare șoferițelor

Doamnele și domnișoarele aflate la volan au fost trase azi pe dreapta de polițiști. Din fericire nu au primit amenzi sau puncte de penalizare, cu flori și mărțișoare de la oamenii legii și de la motocicliști.

Multe dintre doamnele și domnișoarele oprite au crezut pentru o clipă că au făcut ceva greșit.

„E foarte drăguț! Atunci când vezi polițiști nu te gândești la așa ceva”, a spus o doamnă „penalizată” cu o floare.

„Știam că se mai practică. Văzusem la televizor, dar nu mi s-a întâmplat până acum și e binevenit”, a spus o altă doamnă care a fost oprită în trafic.

Polițiștii au fost însoțiți tot timpul de motocicliști în această acțiune. Aceștia s-au gândit că un astfel de gest este cel mai potrivit pentru a celebra venirea primăverii.
„Noi sărbătorim venirea primăverii, să sărbătorim începutul sezonului, să sărbătorim și femeile care participă la trafic, să ne vadă, să ne mai zâmbească, nu doar să se supere că trecem pe lângă ele în trafic. Vrem să facem ca totul să fie puțin mai frumos”, a declrat președintele Transilvania Bikers M. C. 1990 Cluj , Dan Morar.

Acțiunea, care poartă numele „Mărțișoreala Moto” este organizată de Transilvania Bikers M. C. 1990 Cluj, în colaborare su Serviciul Rutier Cluj.

Text și foto: Alexandra Ogruțan

Ne poți asculta și aici: