Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

FOTO | Podurile din Jucu, aflate într-o stare avansată de degradare, au intrat în reparații

Circulația în comuna Jucu se desfășoară pe un singur sens de mers, pe anumite porțiuni, având în vedere că au început lucrările de reabilitare a podurilor aflate în localitate.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, la această oră se lucrează la reabilitarea unuia dintre podurile de pe DJ 109D Jucu, iar circulația autovehiculelor se desfășoară alternativ, pe o singură bandă. Podul peste Someș care a intrat în reparații este situat la poziţia kilometrică 29+162 și are o lungime de peste 30 de metri. Reabilitarea este necesară pentru că acest pod se află într-o stare avansată de degradare.

Practic, spun reprezentanții CJ Cluj, lucrările vizează refacerea suprastructurii podului şi a căii de rulare, refacerea hidroizolaţiei şi aşternerea a două straturi de asfalt. În proiect sunt prevăzute și lucrări de refacere a trotuarelor şi a balustradei.

Pentru a nu bloca de tot circulația pe DJ 109D, lucrările se desfășoară pe etape, pe câte un sens de mers. După finalizarea acestor lucrări va începe și reabilitarea celui de al doilea pod, situat la poziţia kilometrică 25+850, care se află și el într-o stare avansată de degradare.

Foto: Consiliul Județean Cluj

Te-ar mai putea interesa

X
X
X