VIDEO I Freddie Mercury, omagiat de angajații Aeroportului Heathrow

Lucrătorii de la benzile de bagaje din aeroportul Heathrow i-au adus un omagiu solistului Freddie Mercury, care ar fi împlinit miercuri 72 de ani. Potrivit Mediafax, legendarul muzician a fost, înainte să ajungă celebru, unul dintre cei care cărau bagajele călătorilor în aerogara londoneză.

Acțiunea a avut în vedere și promovarea peliculei „Bohemian Rhapsody”

Angajații au repetat mișcările de dans cu coregraful Lyndon Lloyd, iar titlurile pieselor interpretate de Freddie Mercury au apărut și pe panourile de afișaj ale terminalului de sosiri din aeroport. Mai mult, orice pasager care putea dovedi că se numește Freddie, Frederick sau Farrokhcan a avut acces gratuit la salonul clasa I al British Airways.

Acțiunea a avut în vedere și promovarea peliculei „Bohemian Rhapsody”, un film biografic regizat de Bryan Singer, care va avea premiera în România pe 2 noiembrie.

Trupa Queen a lansat 15 albume până la destrămarea ei, în 1991, după decesul lui Freddie Mercury. Solistul a murit la vârsta de 45 de ani, la o zi după ce a anunţat în mod public că este bolnav de SIDA.

Freddie For Take-Off

Today, members of our baggage team along with British Airways colleagues performed a tribute at T5 Arrivals to one-time Heathrow baggage handler Freddie Mercury, in support of The Mercury Phoenix Trust! #BohemianRhapsody

Publicată de Heathrow Airport pe Miercuri, 5 septembrie 2018

Sursa foto și video: Facebook.com/HeathrowAirport

 

X
X
X