Gwyneth Paltrow se retrage din francizele Marvel pentru că e „prea bătrână pentru a purta un costum”

Actrița Gwyneth Paltrow a anunțat că vrea să se retragă din filmele Marvel, pentru că se consideră prea bătrână pentru a mai interpreta un supererou în costum.

Interpreta personajului Pepper Potts în filmele din seriile „Iron Man” și „Avengers”, Paltrow, care are 46 de ani, a spus, conform publicației Variety, citată de Mediafax, că se simte „prea bătrână pentru a purta un costum”.

Cu toate acestea, ea a declarat, în același interviu, că se simte norocoasă că a avut oportunitatea de a juca în peliculele Marvel.

Paltrow, care a mai spus că se simte norocoasă că a avut oportunitatea de a juca în peliculele Marvel, a declarat că a fost convinsă să joace în aceste filme de prietenul ei Jon Favreau, regizorul primului film „Iron Man”.

Gwyneth Paltrow a devenit cunoscută în cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a și fost iubit. Ea a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru „Shakespeare in Love” şi a fost căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay între anii 2003–2016, cu care are doi copii.

Anul trecut, actrița s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk.

X
X
X