Idris Elba, ales cel mai sexy bărbat în viață de revista People

Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy bărbat în viață de revista People în 2018.

Idris Elba este cel de al treilea bărbat de culoare care primește acest titlu.

Idris Elba este cel de al treilea bărbat de culoare care primește acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, și Dwayne „The Rock” Johnson, în 2016, potrivit Mediafax.

El a declarat că nu i-a venit să creadă când a fost sunat de editorii People.

„M-am uitat în oglindă, m-am analizat. Mi-am spus <<Da, ești sexy astăzi>>. Dar, să fiu sincer, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză frumoasă – mi-am alimentat ego-ul”, a spus Idris Elba.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a primit un Glob de Aur în 2010 pentru rolul din miniseria TV „Luther”, iar printre filmele în care a jucat se numără „Pacific Rim” (2013), „Thor: The Dark World” (2013), „Prometheus” (2012), „Thor” (2011), „Rockenrolla” (2008) şi „Mandela: Long Walk to Freedom” (2013). El a jucat și în serialul american „The Wire”.

Idris Elba se numără și printre actorii britanici pe care fanii îl vor în rolul lui James Bond, după ce Daniel Craig, actualul 007, va înceta să mai joace acest personaj.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viață i-a fost atribuit cântărețului de muzică country Blake Shelton.

Sursa foto: Facebook/Idris Elba

Ne poți asculta și aici: