Inspectoratul Școlar Cluj se mută în noul sediu, care a costat 10 milioane de lei

Inspectoratul Școlar Cluj se mută, începând de luni, în noul sediu de pe strada Argeș. Noua clădire, a cărei construcție a demarat în urmă cu aproximativ 10 ani, are trei niveluri, birouri spațioase și două săli de ședințe.

Angajații au transportat deja ultimele documente și o parte din logistica din vechiul sediu al instituției.

„Zona centrală este OK. Clădirea are parcare subterană, nu este o problemă, pentru că ar fi o problemă teribilă parcarea în zona centrală. Nu e nimic spectaculos, dar e pentru toți care într-un fel sau altul sunt legați de activitatea de aici. E doar o necesitate care s-a finalizat greu, greu, greu”, a declarat inspectorul școlar general Valentin Cuibus.

Chiar dacă mutarea în întregime va mai dura o perioadă, de luni, Registratura și Secretariatul instituției vor funcționa în noul sediu.

Valoarea investiției în noul sediu al ISJ Cluj este de aproximativ 10 milioane de lei. Până acum, Inspectoratul, care gestionează activitatea a aproximativ 10.000 de cadre didactice și 100.000 de elevi din județ, funcționa în Casa Învățătorului din Piața Ștefan cel Mare, unde plătea chirie.

Ovidiu Cornea

 

Ne poți asculta și aici: