Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Liviu Dragnea rămâne președinte al PSD după votul din Comitetul Executiv

Liviu Dragnea rămâne în fruntea PSD, în urma votului dat în Comitetului Executiv care s-a întrunit după ce mai mulți lideri ai partidului i-au cerut să facă un pas în spate.

Votul în CEx a fost în favoarea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, rămâne liderul formațiunii politice aflate la guvernare, în urma votului dat în Comitetului Executiv Național (CEx). 60 de voturi au fost pentru susținerea lui Liviu Dragnea și doar 8 împotrivă, în ședința CEx, potrivit Mediafax.

Liderului PSD i s-a cerut să facă un pas în spate din cauză că partidul pierde în sondaje. După ce a fost atacat de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și vicepreședinte al partidului aflat la Guvernare, și după ce mai mulți lideri ai partidului din teritoriu au cerut, prin intermediul unei scrisori, ca acesta să facă un pas în spate, în Comitetului Executiv Național al PSD, vineri, votul a fost în favoarea lui Liviu Dragnea.

„Au vorbit foarte mulți colegi despre celebra scrisoare a grupului de inițiativă. S-au emis păreri, puncte de vedere, controverse, au discutat între ei, unii colegi s-au completat, alții s-au contrat. Cred că avem un mandat serios în fața cetățenilor, pentru a duce la capăt niște angajamente pe care ni le-am luat cu toții în ceea ce privește statul de drept în România și respectarea drepturilor omului”, a spus Liviu Dragnea, după CEx.

Liderul PSD a mai declarat că atâta timp cât va fi în funcția de președinte al partidului va face tot ce îi stă în putere să lupte cu statul paralel.

„Am vorbit astăzi cu colegii mei despre motivele pentru care trebuie să îmi dau demisia. Unul dintre motivele principale era că am deschis prea multe fronturi, cu Iohannis, un iubitor de PSD și un sprijinitor al Guvernul PSD-ALDE, cu SPP, DNA, cu #rezist. Am spus că niciodată nu pot să accept ca PSD, cel mai mare partid din Europa să devină sau să redevină o unealtă a acestui sistem odios”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

X
X
X