Noile hale de producție, dar și două clădiri de birouri din Parcul Industrial Tetarom I vor fi inaugurate luna viitoare

Patru imobile vor fi deschide în total în Parcul Industrial Tetarom I. Într-una dintre hale va funcționa și fabrica Clujana, în curs de relocare din Piața 1 Mai.

Autoritățile și-ar dori ca noile spații să fie ocupate de companii multinaționale, dar și de firme locale sau de antreprenori clujeni.

„Sunt cereri de la mulți investitori, peste capacitatea pe care noi o avem, care vor să ocupe atât halele, cât și birourile, pentru că este o zonă care se va dezvolta foarte mult și va fi și extinsă. În momentul de față lucrăm la stabilizarea versantului și la accesele la patru obiective. Ele sunt terminate și, la începutul lunii mai, deja vom da în funcțiune și vom oferi investitorilor două hale și două clădiri de birouri. Vom termina atât preluarea și darea în funcțiune, cât și aleile și stabilizarea versantului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Realizarea halelor de producție și a imobilelor de birouri face parte dintr-un proiect de aproximativ 10 milioane de euro, care beneficiază de finanțare europeană.

Ovidiu Cornea