Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Prințul consort Philip al Marii Britanii, în vârstă de 97 de ani, a fost implicat într-un accident rutier

Prințul consort Philip al Marii Britanii, a fost implicat într-un accident rutier din care a scăpat nevătămat. El a spus că a fost orbit de razele soarelui și nu a văzut vehiculul de care s-a lovit.

Prinţul Philip, în vârstă 97 de ani, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

Palatul Buckingham a transmis că prinţul Philip, duce de Edinburgh, se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Potrivit martorilor, maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient, dar în stare de şoc.

Palatul Buckingham a comunicat că prinţul consort nu a fost rănit. În schimb, cele două persoane din celălalt autovehicul au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital.

Autorităţile britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului, dar martori au declarat pentru publicația The Sun că prințul a spus că a fost orbit de razele soarelui.

Sursa foto: royal.uk

X
X
X