Un album cu înregistrări inedite ale lui Bob Dylan va fi lansat la sfârștul anului

Un album cu înregistrări pe care Bob Dylan le-a realizat în timp ce pregătea albumul „Blood on the Tracks” din 1975, va fi lansat pe 2 decembrie.

Materialul cu înregistrările inedite va avea titlul „Bob Dylan – More Blood, More Tracks – The Bootleg Series Vol. 14”, potrivit rollingstone.com, citat de Mediafax.  Piesele, care au fost eliminate de pe materialul discografic din 1975, vor fi incluse pe șase CD-uri, lansate sub forma unui box set de casa de discuri a starului.

Acestea au fost înregistrate la New York în 1974, dar, după ce a cerut părerea apropiaților, Dylan a decis că au nevoie de modificări.

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului al XX-lea, fiind un simbol al inovaţiei în muzică şi cultură, primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambiţiile intelectuale.

El a câştigat numeroase distincţii de-a lungul carierei, inclusiv 11 premii Grammy, un Oscar şi un Glob de Aur. Mai mult, în anul 2016 Bob Dylan a fost distins cu Premiul Nobel pentru literatură.

Sursa foto: bobdylan.com

Ne poți asculta și aici: