Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Un album cu înregistrări inedite ale lui Bob Dylan va fi lansat la sfârștul anului

Un album cu înregistrări pe care Bob Dylan le-a realizat în timp ce pregătea albumul „Blood on the Tracks” din 1975, va fi lansat pe 2 decembrie.

Materialul cu înregistrările inedite va avea titlul „Bob Dylan – More Blood, More Tracks – The Bootleg Series Vol. 14”, potrivit rollingstone.com, citat de Mediafax.  Piesele, care au fost eliminate de pe materialul discografic din 1975, vor fi incluse pe șase CD-uri, lansate sub forma unui box set de casa de discuri a starului.

Acestea au fost înregistrate la New York în 1974, dar, după ce a cerut părerea apropiaților, Dylan a decis că au nevoie de modificări.

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului al XX-lea, fiind un simbol al inovaţiei în muzică şi cultură, primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambiţiile intelectuale.

El a câştigat numeroase distincţii de-a lungul carierei, inclusiv 11 premii Grammy, un Oscar şi un Glob de Aur. Mai mult, în anul 2016 Bob Dylan a fost distins cu Premiul Nobel pentru literatură.

Sursa foto: bobdylan.com

Te-ar mai putea interesa

X
X
X