Varianta Grigorescu-Florești, închisă circulației

Varianta care leagă cartierul clujean Grigorescu de comuna Florești a fost închisă circulației. Drumul nu va putea fi utilizat cel puțin până în 14 august, din cauza unor lucrări de întreținere și reparații.

Utilajele au început asfaltarea drumului

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a explicat că a fost preferată perioada concediilor și a vacanței școlare pentru efectuarea lucrărilor. Pe șosea se fac acum lucrări de asfaltare, iar pe porțiunile în care se va putea drumul va fi lărgit, a spus primarul pe pagina lui de Facebook.

Varianta rutieră ce leagă capătul cartierului Grigorescu de Florești, prin partea de nord a comunei, este folosit ca o alternativă la DN 1, care devine foarte aglomerat dimineața înspre Cluj și după-amiaza în direcția Florești. Varianta are peste 8 kilometri lungime și a fost drum agricol, care a fost modernizat, în urmă cu câțiva ani, de Primăria Florești.

Varianta are peste 8 kilometri lungime

„De asemenea, pe drumurile comunale componente ale drumului de ocolire sud (Răzoare, Valea Gârboului, Crizantemelor), lucrările de reabilitare sunt în toi și ele vor continua”, a mai spus primarul Horia Șulea.

Sursa foto: Facebook.com/HoriaSulea

Ne poți asculta și aici: