Vicepremierul Paul Stănescu a demisionat din Guvern

Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, a demisionat din funcțiile deținute în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice… Am spus-o şi o repet: sunt un om de onoare, responsabil și implicat, nu am urmărit niciun interes personal şi nu m-am agăţat niciodată de vreun scaun! Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistențele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcție, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în așa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproșeze!”, a arătat Paul Stănescu, prin intermediul unui comunicat de presă.

El a mai arătat prioritatea sa, ca viceprim-ministru şi ministru al dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educație, locuire, apă şi canalizare!

„Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate și de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!”, mai spus Paul Stănescu.

PSD a decis în ultima ședință CExN schimbarea lui Paul Stănescu cu Ilan Laufer, potrivit Mediafax. Ulterior, președintele a respins propunerea, iar PSD a propus-o pe Lia Olguța Vasilescu.

Sursa foto: gov.ro

Ne poți asculta și aici: