VIDEO | André Rieu va concerta în premieră la Cluj-Napoca anul viitor

Violonistul și dirijorul olandez André Rieu, un star al muzicii clasice internaționale, va concerta în premieră la Cluj-Napoca.

„Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, spune André Rieu. „Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu”, a mai spus acesta, potrivit organizatorilor.

André Rieu are peste 100 de concerte pe an, iar repertoriul său cuprinde melodii celebre, romantice și numeroase surprize. De asemenea, alături de el, pe scenă, urcă soliști internaționali de primă clasă.
Orchestra sa, numită „Johann Strauss” cuprinde 60 de muzicieni și este cel mai mare ansamblu privat din lume.

André Rieu a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel mondial, a ajuns de 30 de ori pe primul loc în topurile internaționale și a fost recompensat cu 500 de discuri de platină, au mai arătat organizatorii.

Concertul va avea loc la BT Arena, în 5 aprilie 2019, de la ora 20.00. Biletele vor fi puse în vânzare joi, potrivit organizatorilor, iar prețul lor începe de la 200 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=x6FuR0cd1Tk

Sursa foto: Facebook/André Rieu

X
X
X