VIDEO | „Avengers, avem o problemă!”. Specialiștii NASA vin în ajutorul lui Iron Man, la cererea fanilor francizei

Specialiștii NASA au sărit în ajutorul lui Tony Stark/ Iron Man, personaj al francizei „Avengers”, interpretat de Robert Downey Jr., după ce echipamentul tehnic al acestuia a fost distrus la finalul lungmetrajului „Avengers: Infinity War”.

Trailerul pentru cel mai nou film al seriei, „Avengers: Endgame”, îl arată pe Iron Man plutind în derivă prin spațiu, după ce, la finalul lungmetrajului precedent, eroii seriei Marvel, compania care produce filmul, au fost învinși de Thanos, iar echipamentul său a fost distrus.

Fanii francizei au cerut, în glumă, ajutorul celor de la NASA, iar aceștia au luat lucrurile „în serios” și au răspuns la scurt timp pe Twitter, arată mashable.com, citat de Mediafax.

„Hei, @Marvel, am auzit ce s-a întâmplat cu Tony Stark. Părerea noastră este că primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ascultați în programul de control al misiunii mesajul <<@Avengers, avem o problemă>>. Dacă Iron Man nu poate comunica, atunci recomandăm echipelor de la sol să folosească toate resursele pentru a monitoriza spațiul și a găsi persoana dispărută”, au spus cei de la NASA.

Finalul neașteptat al filmului „Avengers: Infinity War” a fost unul șocant pentru fani, după ce mai mulți „răzbunători” au fost uciși.

Trailerul noului film, care va apăea pe ecrane în 26 aprilie 2019, a devenit cel mai vizionat clip de promovare a unui lungmetraj din istorie, adunând 289 de milioane de vizualizări pe toate platformele în primele 24 de ore.

Recordul anterior era deținut de trailerul lungmetrajului „Avengers: Infinity War”, cu 230 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

Sursa foto: IMDB

Ne poți asculta și aici: