Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

VIDEO | Ciocănitoarea Woody se întoarce! Serialul va fi lansat online

Celebrul personaj animat Woody Woodpecker se întoarce, începând din luna decembrie. Noul serial va fi difuzat pe platforma video YouTube, unde au fost deja lansate canale dedicate în limbile portugheză, spaniolă și engleză.

Serialul are 10 episoade a câte cinci minute este produs de Universal Pictures Intl. și Universal 1440 Entertainment și este regizat de Alex Zamm, potrivit revistei variety.com, citată de Mediafax.

În completarea noului serial a fost creat și un documentar de 13 minute, “Bird Gone Wild: The Woody Woodpecker Story”, acesta urmând să fie difuzat, pe aceeași platformă, tot în decembrie.

„Când am lansat <<Ciocănitoarea Woody>> pe YouTube în 2017, canalele au avut succes, iar cel portughez pentru Brazilia a fost un hit. Am știut atunci că avem o oportunitate unică pentru a realiza mai multe cu acest personaj preferat, clasic”, a spus Rob Bell de la International New Media, NBCUniversal Global Distribution.

Nu mai puțin de 2 milioane de persoane s-au abonat la canalul brazilian, în timp ce canalul spaniol are circa 700.000 de abonați.

Pe canalele dedicate Woody Woodpecker pot fi accesate sute de materiale video, inclusiv clasicele aventuri ale ciocănitorii create de studioul Walter Lantz Productions în perioada 1940 – 1972, dar și producții moderne de după anul 1999.

Woody Woodpecker a fost creată în 1940, de Walter Lantz și Ben „Bugs” Hardaway, autor al altor două personaje devenite celebre, Bugs Bunny și Daffy Duck, concepute în anii 1930 la studiourile Warner Bros.

În 1990, Ciocănitoarea Woody a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

 

 

Sursa foto: Facebook/Woody Woodpecker Official

Te-ar mai putea interesa

X
X
X