Zeci de noi locuri de muncă au fost create la Cluj, în urma unei investiții de 13 milioane de euro

O fabrică de piese pentru pompe industriale a fost inaugurată în județul Cluj. Peste 70 de locuri de muncă au fost astfel create de un producător franco-german care a investit în fabrică 13 milioane de euro.

13 milioane de euro au fost investiți într-o fabrică care s-a deschis azi în Apahida.

Pfeiffer Vacuum, producător de pompe de vid a deschis miercuri fabrica, în Parcul Industrial Nervia din localitatea Apahida. Deocamdată, aceasta are peste 74 de angajați, dar numărul salariaților ar putea ajunge în scurt timp la 100.

„Noul spațiu de lucru de lângă Cluj-Napova va servi activităților de prelucrări mecanice, de producție piese pentru pompe industriale de vid, care se asamblează în Germania şi Franţa, respectiv de reparație a acestor pompe, în condiţiile în care s-a dorit extinderea producţiei. Ne propunem şi creşterea numărului de angajați, de la 74 la 100”, a spus Pascal Fesneau, administrator al fabricii și consul onorific al Franţei la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

La ceremonie au participat oficialităţi locale, oameni de afaceri, dar și ambasadorul Franţei, Michele Ramis, şi cel al Germaniei, Cord Meier-Klodt.

Te-ar mai putea interesa