Fanii scoţieni au provocat …seisme la concertul Taylor Swift

Seisme de mică intensitate au fost înregistrate în timpul concertelor susţinute de cântăreaţa americană Taylor Swift pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, după cum a raportat Agenţia britanică de monitorizare a seismelor (British Geological Survey – BGS).  Urmează noi concerte ale cântăreţei americane programate la Londra, Cardiff şi Liverpool.

 

www.cnn.com
www.cnn.com

British Geological Survey a alcătuit şi un clasament al pieselor care au provocat cel mai mare entuziasm al fanilor: “Ready For It?, Cruel Summer şi Champagne Problems.
Spectatorii au generat, la apogeul concertelor, o putere de 80 kW, echivalând cu cea dezvoltată de aproximativ 6.000 de baterii de automobil. Reputaţia Scoţiei, al cărei public este unul dintre cele mai entuziaste, a rămas în mod clar intactă!, au declarat reprezentanţii BGS.
Aceste cutremure induse au fost detectate cu instrumente ştiinţifice sensibile, cea mai intensă activitate fiind înregistrată în timpul primului concert susţinut în Scoţia de Taylor Swift.

Cântăreaţa americană este expertă în provocarea de seisme, în iulie 2023, concertul susţinut în oraşul american Seattle a generat o activitate seismică cu magnitudinea 2,3.

The Eras Tour a început în martie 2023 în Statele Unite şi a devenit la sfârşitul anului trecut primul turneu din istorie care a depăşit pragul de 1 miliard de dolari din vânzările de bilete. Suma se va dubla când turneul mondial al vedetei va ajunge la final, în decmebrie, în Canada.

 

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: