Regele TikTok va concerta la Târgu Mureş

Americanul Jason Derulo, numit şi regele TikTok-ului, va fi vedeta Festivalului VIBE de la Târgu Mureş care se va desfăşura anul acesta în perioada 4 – 7 iulie. “Cei mai cool artişti din ţară şi din străinătate” vor participa la a şasea ediţie a VIBE-ului.

 

Jason Derulo, cântăreţ, compozitor şi dansator, va fi cap de afiş al Festivalului VIBE de la Târgu Mureş, care va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, anunţă organizatorii.
Americanul  are peste 58,1 milioane de urmăritori pe TikTok, fiind numit adesea regele TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit bărbat la nivel mondial pe reţeaua de socializare.
”Headlinerul Festivalului VIBE din 2024 va fi americanul Jason Derulo, care va urca pe scenă cu un mega spectacol live, de calibru mondial. Cântăreţul şi compozitorul de pop şi R&B, cu cei 58,1 milioane de urmăritori, nu este numit întâmplător regele TikTok-ului”, au transmis organizatorii, într-un comunicat de presă.

La festivalul care se remarcă “cu un mix de stiluri muzicale de la pop, hip-hop, rap, trap, techno până la rock şi multe concerte live” vor participa “cei mai cool artişti din ţară şi din străinătate”. În acest moment, spun organizatorii, biletele s-au epuizat, fiind disponibile doar abonamentele.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: