Sărbătoarea copilăriei cu muzică, elicoptere şi muultă distracţie

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, târgul tradițional al artizanilor și producătorilor locali. În cadrul evenimentului, desfășurat sub brandul Produs de Cluj, va fi marcată și Ziua Internațională a Copilului.

 

“Iniţiativa de a sărbători copilăria în cadrul Târgului Produs de Cluj este una de apreciat întrucât cei mici au ocazia de a luat contact cu artizanii şi producătorii şi de a începe să cunoască tradiţia şi autenticul. Doar aşa putem fi siguri că şi urmaşii noştri vor cunoaştre zestrea ce ne-au lăsat-o înaintaşii”, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

În cadrul manifestărilor de la Câmpia Turzii, membrii Asociației Produs de Cluj vor expune produse alimentare şi de artizanat, iar copiii se vor bucura de mai multe activităţi special dedicate lor. În parcul Berc, locul de desfășurare a târgului, vor avea loc pe 1 iunie ateliere interactive de creație, parada sportivilor ghirișeni, parada CityFashion Kids, aterizare elicoptere IAR 330 Puma și jocuri specifice vârstei.

Pe scena din parcul Berc vedete vor fi, de 1 iunie, micii artiști din zonă, care vor avea ocazia să-și exprime talentul și dragostea pentru folclor, după cum au informat organizatorii.

Fiecare zi de sărbătoare se va încheia cu un concert susţinut de artişti apreciaţi pe piaţa muzicală românească: 1 iunie – Edward Sanda şi Ioana Ignat; 2 iunie – Holly Molly şi YnY Sebi.

*Sursa foto> https://www.facebook.com/cjcluj

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: