Start la concertele verii: Coldplay pe Arena Naţională

Zeci de mii de fani aşteaptă cu entuziasm concertele de la Bucureşti ale trupei Coldplay care au bătut toate recordurile, marcând “cel mai rapid sell-out” în România. Cu câteva zile înaintea evenimentului din Capitală, trupa britanică a anunţat lansarea unei noi melodii – First  time, în acest moment fiind disponibil un teaser pe Instagram.

 

Sursa foto: Wikipedia.org

Concertele organizate de Emagic și Live Nation fac parte din turneul mondial Music Of The Spheres şi vor avea loc pe 12 și 13 iunie la Arena Națională. La fiecare dintre cele două concerte sunt aşteptaţi circa 50 de mii de fani, iar în deschiderea trupei britanice vor cânta Maisie Peters (UK) și Emaa (Ro).

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul BasarabiaStrada Maior Ion Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin, iar organizatorii recomandă să se ţină cont de zona pentru care spectatorii şi-au achiziţionat biletele astfel încât accesul să se facă fără dificultate.

Evenimentul este unul eco-friendly de la brăţara confecţionată din materiale reciclabile şi până la paharul refolosibil ce poate fi achiziţionat de spectatori pentru a-l folos la staţiile gratuite de încărcare cu apă potabilă.

Este permis accesul cu bidoane reutilizabile de până la 750 ml, exclus pet-uri, cum tot exlus este ca spectatorii să intre în stadion cu mâncare sau băuturi achiziţionate din afara locaţiei.

Societatea de Transport Bucureşti înființează două linii speciale pentru acest eveniment, modifică circulația altor linii, pentru a crea un acces cât mai facil în zona stadionului. De asemenea, în zona stadionului Arena Naţională vor exista şi restricţii de circulaţii, astfel că șoferii sunt sfătuiţi să ocolească.

(Ilona Farkas)

 

Ne poți asculta și aici: