AUDIO | Ce ar lua cu el pe o insulă pustie muzicianul Mircea Vintilă

Anca Brășfălean, realizatoarea emisiunii Tête-à-tête de la EBS Radio, vrea să știe ce ar lua cu ele, pe o insulă pustie, personalități din diferite domenii.

Artiști, dar nu numai, sunt provocați să răspundă la câteva întrebări. Și anume ce carte, ce muzică, ce fotografie sau tablou și ce obiect util sau de lux ar lua cu ei pe o insulă pustie.

Muzicianul Mircea Vintilă a acceptat și el provocarea și a stat de vorbă cu Anca Brășfălean.

Cu ce muzică s-ar delecta Mircea Vintilă?

„M-a întrebat cineva dacă mi-aș fi dorit să mă nasc într-o altă perioadă și i-am spus că sunt atât de bucuros și de încântat că m-am născut într-o perioadă în care i-am ascultat pe The Beatles, The Rolling Stones, The Kigns, The Who, formații extraordinare, creatori formidabili și, de fapt, de-a lungul anilor, toți cei care au mai apărut au creat o muzică atât de frumoasă și atât de importantă. Și eu sunt bucuros că aparțin acestei generații pentru că și la noi a fost un loc minunat, deși s-au întâmplat multe, dar perioada asta de compoziție și de creație a fost extraordinară”, a spus Mircea Vintilă.

Toate răspunsurile muzicianului la întrebările Ancăi Brășfălean le puteți asculta în întregime în înregistrarea de mai jos.

Sursa foto: Facebook/Mircea Vintilă

Ne poți asculta și aici: