De la donat sânge, la treasure hunt sau petreceri. Ce poți face de Halloween la Cluj

Halloween-ul a trecut de mult timp deja granițele țării noastre, iar de la an la an apar tot mai multe evenimente inedite dedicate acestei sărbători.

Clujenii care vor să se distreze în 31 octombrie, cu ocazia acestei zile, au de unde să aleagă.

Ziua începe cu Halloween Blood Drive. Deși poate suna înfricoșător, este un eveniment cu fapte bune, desfășurat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină. Acolo, cei care doresc sunt așteptați să salveze vieți prin donarea de sânge.

Clujul „bântuit” poate fi descoperit prin aplicația Questo. Curajoșii vor experimenta un mix între o activitate de explorare urbană și un treasure hunt și vor putea chiar juca roluri din povești înspăimântătoare.

Cei care vor să ia parte la un război cu Zombie sunt așteptați la LaserTag. Iar curajoșii care vor o seară de board games cu mister și crime se pot alătura evenimentului desfășurat la The Guild Hall.

La ClujHub are loc o petrecere tematică, unde cel mai bun costum va fi premiat. Iar petrecăreții care vor să se distreze în club de Halloween pot alege dintre evenimentele desfășurate în localuri precum FORM ori Revolution.

 

Ioana Pîrlea

 

Ne poți asculta și aici: