Meciul dintre CFR Cluj și KuPS Kuopio începe mai devreme. Ce spune un fost căpitan al „feroviarilor” despre confruntarea cu finlandezii

Ora meciului din play-off-ul Europa League, dintre CFR Cluj și KuPS Kuopio, a fost schimbată.

Partida de joi, 1 octombrie, va începe cu o oră mai devreme, respectiv 18:30, în loc de 19:30 și se va disputa fără spectatori în contextul pandemiei de coronavirus.

Fostul căpitan al CFR-ului, Gabriel Mureșan, este încrezător că feroviarii se pot califica în grupele Europa League, însă doar dacă jucătorii antrenați de Dan Petrescu iau în serios confruntarea cu finlandezii.

„Un meci ca acesta trebuie tratat ca atare, să nu se gândească că sunt calificați. Bineînțeles că ei știu lucrul ăsta, pentru că sunt niște jucători cu experiență, dar totuși trebuie să le mai reamintești câteodată, să nu doarmă pe o ureche. Eu spun că ne vom califica, pentru că avem o echipă valoroasă și un antrenor bun. Nu văd ce ar putea să se întâmple, deși în fotbal surprize sunt. Sperăm ca joi să nu fie nicio surpriză. Jucătorii trebuie să evolueze fără frică și să aibă posesia. Nu poți să joci cu mingi lungi, să te bați cu ei. Noi avem jucători tehnici, care pot face diferența. Deci trebuie să joace fotbal”, a declarat, pentru EBS Radio, Gabriel Mureșan.

Dacă se va califica în grupele Europa League, CFR Cluj va încasa automat 5 milioane de euro.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

 

Ne poți asculta și aici: