Nou single SATRN.  Ar putea fi imnul petrecerilor nereușite😀

Muzicianul bucureștean, Vlad Alecu, alias SATRN, prezent în ultimul an în playlistul EBS Radio, a lansat un nou single, cel de-al patrulea release al artistului. Piesa se numește „Left Me Home” și este apărută sub egida casei de discuri independente, DarkViolet Records.

SATRN a explicat la EBS Radio care e povestea din spatele noului single:

Această piesă a fost compusă înainte de pandemie, a avut ca inspirație o petrecere la care am cântat, unde lumea și-ar fi dorit să cânt alte genuri muzicale decât abordez eu în general. A fost un love-hate relationship între mine și public și ajuns acasă am scris această piesa care a ajuns să fie un fel de imn al tuturor petrecerilor nasoale la care am fost cu toții vreodată. Din câte știu nu mai există o piesă cu tematica asta.

 

Piesa are un sound ușor mai agresiv față de release-urile precedente, dar păstrează influențele R&B specifice stilului SATRN. Chitara electrică și basul sunt înregistrate live de Dalto Ionescu (basist în trupa El Negro) și conferă un sound mai organic și totodată mai incisiv.

„Left Me Home” a fost compusă de SATRN împreună cu colegul de label și prietenul său, Claudiu Nergheș aka KLYDE, iar visualizerul piesei este  semnat Diana Duhomnicu.

Cu ocazia publicării acestui cântec, cei de la DarkViolet Records au lansat si o provocare amuzantă colegilor de breaslă: să spună care a fost cea mai nereușită petrecere la care au participat în calitate de artiști invitați să performeze. „Care a fost cea mai proastă petrecere a ta? 🙂 ”

Ascultați mai jos integral interviul pe care SATRN i l-a acordat lui Angel Rusu.

 

Angel Rusu

Ne poți asculta și aici: