GALERIE FOTO. Cum a arătat ziua de 1 Decembrie la Cluj-Napoca

Imagini spectaculoase au fost surprinse astăzi în Cluj-Napoca. Rețelele de socializare sunt pline de fotografii emoționante care surprind evenimentele din oraș – defilarea militară, elicopterele care au survolat orașul sau artificiile de zi. 

Minivacanța de 1 decembrie aduce schimbări în programul mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca

Minivacanța de 1 decembrie aduce schimbări în programul mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca. În următoarele 5 zile, transportul public va funcționa după programul aferent zilelor de weekend. CTP Cluj-Napoca informează publicul călător că, în zilele de 30 noiembrie, 1 Decembrie și 4 decembrie 2022 , transportul public în municipiul Cluj-Napoca și în Zona […]

Teatrul Național Cluj-Napoca a publicat programul spectacolelor pentru luna decembrie 2022

Teatrul Național Cluj-Napoca a publicat programul spectacolelor pentru luna decembrie 2022. Printre spectacolele lunii decembrie se află CUTIA PANDOREI (de Katalin Thuróczy, regia: Andrei Măjeri), ŠVEJK IN CONCERT (spectacol concert de: Ada Milea) sau DESPRE SENZAȚIA DE ELASTICITATE CÂND PĂŞIM PESTE CADAVRE ( de Matei Vișniec, regia şi decorul: Răzvan Mureșan). Vezi aici programul complet.

Ne poți asculta și aici: