#PeGustulClujului

 

Împreună răsplătim savorile locale

 

Nimic nu se compară cu bunătățile și savorile locale de la Cluj, oferite de producători de încredere, pentru care calitatea produselor și respectul pentru client sunt valori esențiale.

Din 8 iunie, în fiecare săptămână, de luni până vineri, intră pe pagina de Facebook EBS Radio ca să câștigi produse de gastronomie oferite de producători locali în valoare totală de 450RON / săptamână.
Săptămânal oferim la EBS Radio 3 premii, în valoare de 200, 150 respectiv 100 RON, în produse de cea mai bună calitate oferite de cei mai valorosi producători locali din Cluj. În fiecare săptămână avem alt producător, alte savori, alte premii. Tot ce trebuie să faci ca să participi este să dai like la pagina de Facebook EBS Radio și să răspunzi într-un un comentariu la solicitarea din postarea zilei, din cadrul campaniei #PeGustulClujului.

Câștigătorii vor fi desemnați live la EBS Radio în prima zi de luni de după săptămâna de concurs, prin tragere la sorți dintre participanții la campanie, conform regulamentului.

 

În săptămâna 6 – 10 iulie premiile au fost oferite de Băcănia Bun

 

Băcănia Bun

Băcănia Bun este bucata de Românie nealterată, onestă, care cinstește rodul pământului și care este fidelă ideii că tot ce este bun este făcut din inimă.
Este acel loc în care găsești gusturi autentice, de la țară, și unde produsele sunt curate, făcute cinstit, fără compromisuri chimice.
Cu bunătăți aduse direct din gospodăriile artizanilor culinari români, Băcănia Bun oferă clienților o alternativă alimentară sănătoasă și încărcată de tradiție, diferită de ce este pe piață și care să le dea o stare de bine.

Mai multe despre Băcănia Bun

Lista participanților 6 – 10 iulie

Câștigătorii sunt: Locul 1️ – Amalia Sasarman, Locul 2️ – Maria Mihaela, Locul 3️ – Eva Green

 

În săptămâna 29 iunie – 3 iulie premiile au fost oferite de Captain Bean

 

Captain Bean

Povestea Captain Bean a început în 2014 cu un espressor, doi barista şi mult curaj. Cinci ani mai târziu, Captain Bean a ajuns cel mai mare lanţ de cafenele de pe piaţa internă, cu 8 locaţii în Cluj-Napoca. Captain Bean pune lumea în mişcare în fiecare dimineaţă, cu diversitate şi inovaţie, având o gamă variată de băuturi pe bază de cafea pentru a satisface toate gusturile. Și pentru că uneori vrei mai mult decât o cafea, la Captain Bean ai de ales între cookies, croissante, batoane vegan-friendly, mixuri de fructe şi nuci, precum şi băuturi răcoritoare, cu sau fără cofeină, ceai și apă.

Mai multe despre Captain Bean

Lista participanților 29 iunie – 3 iulie

Câștigătorii sunt: Locul 1️ – Bosianu Luminița, Locul 2️ – Di Tout, Locul 3️ – Parlală Che Mirela

 

În săptămâna 22 – 26 iunie premiile au fost oferite de Tata Vlad, Frescobar și Delicii Sănătoase

 

Tata Vlad

Te-ai gândit vreodată atunci când mănânci un baton de la Tata Vlad cine suntem și cum a început acest business?
Compania a fost fondată în Cluj Napoca de 2 tineri părinți și are la baza ideea de dulciuri sănătoase, fără zahăr. Ideea din spatele lui Tata Vlad a fost de a crea produse simple, gustoase și sănătoase.
„Tata Vlad” a luat naștere chiar la noi acasă, din joacă cu copiii și din pasiune pentru dulciuri sănătoase.

Mai mult despre Tata Vlad

Frescobar – the fruitkiller

Sucuri naturale, salate de fructe, iaurt si smoothie-uri TO GO! Frescobar este un freshbar in inima orasului Cluj, nascut din dorinta de a face ceva diferit si de a ajuta clujenii care doresc sa isi schimbe obiceiurile alimentare.

Mai multe despre Frescobar

Delicii Sănătoase

Laboratorul Delicii Sănătoase este special creat pentru cei care preferă dulciurile raw-vegan sau care doresc o alternativă sănătoasă la deserturile tradiționale. Suntem pasionați de hrana sănătoasă și combinăm experiența tehnicianului-nutriționist cu pasiunea pentru gătit și ingrediente de calitate pentru a îți oferi o multitudine de deserturi sănătoase, naturale, lipisite de gluten și lactoză. Folosim doar ingrediente de origine vegetală (excepție mierea), iar produsele noastre raw-vegan nu sunt procesate termic, păstrându-și astfel nutrienții. Sunt ideale pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză/gluten.

Mai multe despre Delicii Sănătoase

Lista participanților 22 – 26 iunie

Câștigătorii sunt: Locul 1 – Susana Fulop, Locul 2 – Nicoleta Corcea, Locul 3 – Her Angela

 

În săptămâna 15 – 19 iunie premiile au fost oferite de District of Toast, NarCheese și Ioasim

 

DOT (District of Toast)

“Când spunem „district of toast” sau „all day toast”, spunem de fapt așa: combinații dulci și sărate, pentru mic-dejun, prânz, cină. La o bere (două, trei?), la un cocktail sau la o cafea. Voi alegeți momentul. Nu vrem să ne lăudăm dar e musai să zicem că mai avem și cafea de specialitate, bere artizanală, cocktailuri și cele mai noi chestii de pe piață.”

Mai mult despre DOT

 

NarCheese

“Când te gandești la brânză nu uita să zâmbești! Atelierul de brânză NarCheese vă așteaptă cu cele mai bune sortimenete de brânză artizanală 100% BIO.”

Mai mult despre NarCheese

Brutaria Ioasim

“Brutaria Ioasim este locul în care aluatul dospește și se coace zi de zi pentru a vă pune pe masă peste 50 de sortimente proaspete de produse de panificație, patiserie și specialități pentru cele mai rafinate gusturi și cele mai deosebite ocazii din viața dumneavoastră. „Pâinea noastră cea de toate zilele” nu este un simplu citat pentru noi, este chiar crezul nostru.”

Mai mult despre Brutaria Ioasim

Lista participanților 15-19 iunie

Câștigătorii sunt: Locul 1 – Denise Vicol, Locul 2 – Gabor Eva, Locul 3 – Mihaela Groza

 

În săptămâna 8 – 12 iunie premiile au fost oferite de Iris Délice

Iris Délice

“Iris Délice, laborator de cofetărie din Cluj-Napoca, cultivă valori precum modestia și rafinamentul cu o notă de modernitate, dar credem că de data aceasta, trebuie să spunem lucrurilor pe nume: încercăm să facem ALTCEVA. Acel altceva e compus din ingredientele de foarte bună calitate pe care le alegem (dacă urmăriți pagina noastră, puteți să le observați, dacă ați gustat, știți la ce ne referim) și din cele mai noi tehnici de cofetărie, bazate pe zeci de ore de teste și de concept.”

Mai mult despre Iris Délice

Lista participanților 8-12 iunie

Câștigătorii sunt: Locul 1 – Paul Țveleniuc, Locul 2 – Laura Stoian, Locul 3 – Mădălina Lupașcu

Trimiterea răspunsului pe WhatsApp, la 0740.904.904, înseamnă că ați citit și acceptat Regulamentul campaniei.

Ne poți asculta si aici: