Privacy

Cine este compania care administrează www.ebsradio.ro?

www.ebsradio.ro este un site web care își propune sa promoveze EBS Radio si articole scrise de membrii EBS Radio.

Documentul de mai jos este foarte important, pentru ca el explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Vă rugăm sa îl citiți cu atenție, pentru că ne-am străduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atât în interacțiunea cu site-ul nostru, cat si in interacțiunea cu mediul online în general.

Vă vom expune mai jos, de asemenea, ce drepturi aveți in legătură cu datele personale pe care vi le prelucrăm, precum și ce acțiunii puteți întreprinde pentru a înțelege si controla mai bine volumul de date personale care va este prelucrat in mediul online.

Va vom explica deci, cat se poate de transparent, concepte si idei, acțiuni si obligații, precum și multe alte lucruri care să vă ajute să înțelegeți de ce facem anumite lucruri și cum puteți să ne spuneți ce anume va deranjează sau ce ar trebui schimbat, respectiv îmbunătățit.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de listă, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată câteva exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința;
  • o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul ioan.georgescu@firma.ro);
  • numărul cărții de identitate, pașaport sau buletin de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil);
  • IP;
  • cookie ID;

 

Definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

  1. Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția este importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
  2. Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuală), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important este că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană care poate fi identificată:

  1. folosind aceste date; sau
  2. pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

 

Informațiile pe care le colectăm

www.ebsradio.ro colectează datele personale in doua modalități importante:

  1. Informație furnizată direct de dumneavoastră, prin intermediul formularelor www.ebsradio.ro (ca urmare a completării formularului de concurs sau a datelor de contact).
  2. Informații pe care le obținem atunci când ne folosiți serviciile (spre exemplu, prelucrăm istoricul interacțiunilor dumneavoastră cu informările sau articolele noastre pentru a putea înțelege și prezenta informațiile care vă interesează).

 

Date furnizate de dumneavoastră în mod direct

www.ebsradio.ro utilizează formulare prin care ne puteți trimite solicitări, întrebări, înscrieri la concursuri, sau vă puteți abona la newsletterele informative www.ebsradio.ro.

Acestea includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, sex, problema pe care ați dori să v-o lămurească cineva, etc.

Folosim aceste date pentru a vă permite accesul în site si pentru a putea livra serviciile pe care ați ales să le primiți (newsletter, răspunsuri la solicitări, informații, înscriere la concursuri etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care sunteți parte (ori de cate ori realizați operațiunile de mai sus, sunteți de acord cu termenii si condițiile de furnizare a acelor servicii).

Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, vă asigurăm că aveți o opțiune ușor de folosit pentru a vă dezabona (retrageți consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne.

Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteți in urma folosirii acestei opțiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dumneavoastră și/sau de a păstra o evidență a reclamației dumneavoastră, a solicitării de informații sau documente suplimentare și a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.

Utilizarea siteului www.ebsradio.ro

www.ebsradio.ro colectează in mod automat anumite informații, pe care le stochează in rapoartele sale de trafic. Informațiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitați, regiunea sau localizarea generala de unde accesați site-ul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesați. In plus, colectează si un istoric al paginilor pe care le accesați.

Utilizam această informație in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce măsura paginile site-ului corespund nevoilor de afișare ale dispozitivului dumneavoastră particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livrează pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendințe, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectăm informații demografice statistice care ne ajuta sa identificăm preferințele clienților www.ebsradio.ro care folosesc, de asemenea, cookie-uri, despre care puteți citi in secțiunea de mai jos.

Cookie-uri si alte tehnologii similare

La începuturile internetului, site-urile nu aveau memorie. Așa se face că, în primele variante de site-uri, nu era posibilă autentificarea vizitatorilor si nici utilizarea unor ajutoare precum coșurile de cumpărături, în cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajută utilizatorul și site-ul să se autentifice și la alte vizite.

Cookie-urile au fost inventate pentru a remedia aceasta problema. Ele sunt mici fișiere text, plasate pe terminalul unui cititor, care joacă rolul de memorie a site-ului. Ori de câte ori persoana în cauză accesează un anumit site, acesta poate scrie sau citi în cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informații pe care cititorul le-a transmis, deja, către website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat si alte tehnologii care vizează același tip de scop. Am încercat sa descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Noi folosim cookie-uri și tehnologii similare pe www.ebsradio.ro.

Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile „directe” sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment (ex. www.ebsradio.ro). Cookie-urile „terțe” sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați (ex. alte domenii decât www.ebsradio.ro).

Beacon-urile web sunt imagini pixel transparente care sunt utilizate pentru colectarea de informații despre utilizarea site-ului.

La fel ca în cazul cookie-urilor, tehnologia care dă posibilitatea de stocare locală permite website-urilor să stocheze informație pe un terminal (computer, telefon mobil etc). Această tehnologie permite o stocare, de regulă, persistentă și, spre deosebire de cookie-uri, datele stocate acolo nu sunt transferate pe internet ori de câte ori website-ul este vizitat de un anumit cititor. www.ebsradio.ro nu foloseste astfel de tehnologii.

Codul de publicitate mobilă este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră mobil. Acest ID ajuta aplicațiile pe care le instalați pe dispozitiv și care pot conține reclame sa va recunoască. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze în mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteți modifica setările dispozitivului pentru a împiedica dispozitivul să partajeze acest cod cu diverse aplicații. Verificați secțiunea „Ajutor” pentru sistemele de operare pentru a afla mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Publicitate înseamnă ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS înseamnă ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).

Mai jos, ne vom referi la cookie-uri, beacon-uri web, stocare locală și ID-ul de publicitate mobilă, ca la „cookie-uri și tehnologii similare”.

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse într-una dintre categoriile de mai jos:

  1. Strict Necesare: Aceste cookie-uri sunt esențiale în furnizarea serviciilor solicitate de către cititori. Fara ele, website-ul nu poate funcționa ori livra serviciile furnizate.
  2. Performanță: Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care cititorii/vizitatorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metoda de conectare intre pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii întâmpină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experiență de înalta calitate cititorilor/vizitatorilor noștri, precum și să măsuram audiența paginilor www.ebsradio.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea funcționării site-ului nostru.

Acest website utilizează Google Analytics, un program de analiza a traficului de internet furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ajuta www.ebsradio.ro să analizeze modul în care vizitatorii utilizează site-ul. Informațiile generate de cookie-uri despre utilizarea www.ebsradio.ro (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise și stocate de Google pe serverele din Irlanda.

Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a www.ebsradio.ro, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului și în furnizarea altor servicii legate de activitatea www.ebsradio.ro. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părți, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părți sunt împuterniciți care prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser-ul dumneavoastră Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web.

www.ebsradio.ro a ales sa nu activeze functiile de remarketing, respectiv rapoartele privind functiile publicitare, pentru a nu va deranja intimitatea. De asemenea, din acelasi motiv, www.ebsradio.ro nu a activat functia User-ID, menită să asigure asocierea datelor de interacțiune de pe diferite dispozitive și din mai multe sesiuni. În plus, www.ebsradio.ro a activat funcția de anonimizare a IP-urilor dumneavoastră, pentru ca Google să nu poată fi utilizate de Google in alt scop decât cel necesar pentru analiza traficului www.ebsradio.ro.

  1. Cookie-urile de direcționare și de publicitate: Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile dumneavoastră de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru dumneavoastră și interesele dumneavoastră. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizări ale unei reclame, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

 

Opțiunile dumneavoastră privind cookie-urile

Puteți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta experiența de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browser-ul va poate permite să ștergeți toate modulele cookie la închiderea browser-ului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările dumneavoastră personalizate pe site-urile pe care le vizitați în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să păstrați modulele cookie dorite, întrucât browser-ul dumneavoastră vă poate permite să specificați site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.

Informații complete despre modul în care organizațiile utilizează modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org

Către cine transferam aceste informații

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a va asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

Divulgarea către companiile din grupul www.ebsradio.ro

Informațiile dumneavoastră personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim să o facă în scopuri administrative interne sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, să transferam informațiile dumneavoastră personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizează produse și servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informației. Accesul la informațiile dumneavoastră personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, tehnologia informației și de securitate.

Divulgarea către terți

Vom transmite datele dumneavoastră personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, către următoarele categorii de terți:

  1. companiile care ne furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi:
    1. agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale, de promovare și cele care administrează site-ul www.ebsradio.ro;
    2. servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile www.ebsradio.ro;
    3. agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing, suport clienți sau activități de vânzare în numele nostru), strict pentru www.ebsradio.ro;
    4. furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.
  2. companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.
  3. alte parți, cum ar fi autoritățile si instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații si alți consultanți externi, a căror activitate implică necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvăluire.

De asemenea, vom dezvălui datele dumneavoastră personale unor terțe părți:

  1. Dacă ne dați consimțământul pentru această dezvăluire;
  2. Către persoane care demonstrează ca acționează legal în numele dumneavoastră;
  3. Acolo unde este în interesul legitim al www.ebsradio.ro să administreze, să crească și să îsi dezvolte afacerea:
    1. Dacă vindem afacerea sau părți din aceasta, am putea dezvălui datele dumneavoastră personale către cumpărătorul potențial al afacerii ori părților sale, având în vedere necesitatea de a menține continuitatea afacerii.
    2. Daca www.ebsradio.ro ori o parte substanțială a bunurilor dumneavoastră sunt achiziționate de o terță parte, caz în care datele cu caracter personal prelucrate de www.ebsradio.ro vor face parte din proprietățile transferate.
    3. Daca suntem obligați prin lege sa dezvăluim un anumit tip de informație, în cazul unor solicitări legale a funcționarilor guvernamentali, ori în situația în care suntem obligați să respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.
  4. pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau
  5. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța www.ebsradio.ro, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

 

Restricții cu privire la utilizarea informațiilor de către terți

Orice terțe parți către care dezvăluim informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dumneavoastră personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvăluim informațiile personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu excepția situațiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvălui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile dumneavoastră personale unei terțe părți fără a va notifica și, dacă este cazul, fără a obține consimțământul dumneavoastră.

Ce drepturi aveți, ca utilizator al www.ebsradio.ro?

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 9 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

  1. Dreptul la informare (am făcut trimitere anterior la el) – art. 13 și 14 GDPR.
    Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR.
    Vă permite sa obțineți, din partea noastră, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
  3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR.
    Va permite sa obțineți din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fără întârzieri nejustificate. Există, totuși, si excepții de la această regulă, cum ar fi faptul ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru îndeplinirea unei obligații legale ori ca le prelucrăm pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță.
  4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR.
    Va permite sa obțineți de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc.
  5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR.
    Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luăm decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiteți o cerere prin care va opuneți ștergerii, motivând faptul că aveți nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “bloca” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR.
    Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucrează în temeiul unui contract ori în temeiul consimțământului dumneavoastră, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră. Cu alte cuvinte, datele personale va vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca dumneavoastră să puteți decide că le descărcați sau, dimpotrivă, că le trimiteți unui alt operator.
  7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR.
    Aveți dreptul de a va opune, spre exemplu, prelucrării datelor dumneavoastră personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care va puteți exercita acest drept, trebuie menționat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la www.ebsradio.ro (indiferent că vorbim despre newsletttere care oferă doar informare sau newslettere care promovează articole sau concursuri www.ebsradio.ro) veți avea întotdeauna posibilitatea să vă dezabonați. Oferim această posibilitate în absolut toate situațiile, indiferent că legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mail-urile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interacțiunea dumneavoastră cu www.ebsradio.ro sa existe doar câtă vreme doriți acest lucru.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. www.ebsradio.ro nu realizează astfel de profilări care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizată. În momentul în care vom realiza astfel de profilări, va vom anunța si vom modifica prezenta notă de informare.
  9. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

 

Va rugam sa aveți în vedere și următoarele:

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem la solicitarea dumneavoastră în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea solicitării dumneavoastră. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, vă vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dumneavoastră personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea dumneavoastră de acces, vă vom informa despre motivul refuzului.

Fără identificare: în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dumneavoastră personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitare, în astfel de cazuri, în situația în care nu vă putem identifica drept persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării dumneavoastră de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să ne permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a ne oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale: Pentru a vă exercita drepturile legale, va rugăm să accesați secțiunea din site, dedicata protecției drepturilor potrivit GDPR, unde veți putea primi răspuns la solicitările dumneavoastră. In cazul in care nu sunteți mulțumit de acest răspuns, va rugam sa ne contactați în scris (inclusiv în format electronic) la datele de contact furnizate în secțiunea Contact din site.

Securitate

www.ebsradio.ro se angajează să protejeze datele dumneavoastră personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în spatiile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor în tranzit, etc.

În timpul furnizării către dumneavoastră a datelor personale, acestea pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizați, transmiterea de informații între dumneavoastră și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrieți sa fie monitorizat de terți, spre exemplu, fără ca noi sa putem face nimic în această privința). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastră personale transmise prin intermediul internetului. Așadar, orice astfel de transmisie este propriul dumneavoastră risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Schimbări în nota de informare

Ne rezervăm dreptul să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să va întoarceți în permanență la această notă. Vom trata datele dumneavoastră personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza căreia au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul dumneavoastră să le tratăm diferit.