Nu e prea târziu niciodată pentru o dragoste adevărată. Avem dovada la Cluj! 😊

Niciodată nu este prea târziu, mai ales când este vorba de dragoste. O dovedește, de data aceasta, cel mai în vârstă mire clujean, în vârstă de 84 de ani. Performanța aceasta a fost premiată de Primărie și de organizația Marriage Week care an de an aduce în perioada 7 – 14 februarie, evenimentul Săptămâna căsătoriei. Domnul Ștefan Geambașu și soția sa au fost sărbătoriți cu flori, cu o diplomă și cu o cină romantică.

După o căsnicie de cincizeci de ani, domnul Ștefan Gambașu a rămas văduv. Dar a avut curajul de a face încă o dată marele pas. Și ne povestește cum s-a întîmplat. El spune că este important și să ai cui să te plângi, dar și să împarți bucuriile. Și doamna Gyongy Geambașu ne spune de cât curaj a avut nevoie ca să spună DA.

Bineînțeles, cei doi soți au și sfaturi pentru o relație durabilă. Unul crede că are de a face cu tolernața, celălalt crede că e absolută nevoie de respect. Oricum, la orice vârstă, oricât de înaintată, sunt lucruri de aflat și de învățat. „Și azi ne mai descoperim”, spune el. Iar după o pauză bine cântărită, completează: „Și azi ne mai descoperim… calități.”

Despre dragoste și vârstele sale a stat de vorbă Anca Brășfălean cu cel mai în vârstă mire clujean.

Ne poți asculta și aici: