Mentalitate de campion și provocări pentru fiecare zi

Se spune că cel mai greu este să lucrezi cu oamenii. Poate că însă cel mai greu este să lucrezi cu tine însuți. Sau la tine însuți. De aceea s-ar putea ca un jurnal de provocări pentru ieșirea din zona de confort să fie exact impulsul care să ne pună în mișcare. Mai ales dacă provocările vin din partea cuiva care a fost nevoit să-și tot depășească limitele. Este cazul lui Ciprian Mariș: sportiv de performanță și antrenor, campion mondial, campion european si multiplu campion național de arte marțiale mixte, vicecampion european la lupte. Mădălina Vlad este fostă sportivă de performanță, a practicat atletism și bob unde a fost multiplă campioană națională și a fost componentă a lotului olimpic de bob, unde a reprezentat România la nivel international.

Cu ei povestim despre provocările pe care le-au gândit și pus în jurnalele de dezvoltare personală pe care le semnează. Ciprian ne spune ce limite și-a depășit el însuși și ce face cu emoțiile de dinaintea competițiilor.

Mădălina a fost deschisă să ne spună care sunt provocările la care ea însăși mai are de lucru. Oricum, dezvoltarea personală este mereu o operă în lucru, crede ea, iar a o lua mereu de la capăt face parte din proces.

Ne poți asculta și aici: