Ziua bună la o cafea se cunoaște. La o cafea despre creativitate și îndrăzneală.

Indicele de creativitate al Clujului era, nu cu mult timp în urmă, peste medie, conform Centrului de Formare Culturală din București. Nu este, deci, de mirare că avem printre noi oameni preocupați, profund și consecvent, să cultive această trăsătură. Florin Moroșanu este unul dintre ei.

Este coordonatorul Proiect C, în care invită oameni din diverse domenii de activitate să povestească despre rolul creativității în viața lor profesională. Acum i-a venit lui rândul să fie luat la întrebări, de Anca Brășfălean. Mai ales că Florin este invitat la următoarea ediție a evenimentului Creative Mornings, a cărui temă este Dare. Așa că, printr-un mic salt curajos, după ce aflăm cum a devenit el preocupat de creativitate și la ce i-a folosit aceasta în mod practic, trecem și la îndrăzneală, cu exemple. În ce împrejurare a avut invitatul nostru nevoie de mare curaj și ce l-a motivat?

Cine vrea să stea de vorbă cu el mai pe îndelete, la o cafea virutală, se poate înscrie, gratuit, la întâlnirea de vineri https://www.facebook.com/CreativeMorningsCluj

Ne poți asculta și aici: