A fost închisă circulația pe strada Emil Isac

Circulația autovehiculelor pe strada Emil Isac, între străzile Cardinal Iuliu Hossu/George Barițiu și strada Sindicatelor, a fost închisă până în 6 iulie 2020, pentru lucrările de modernizare la piața Lucian Blaga.

Pe strada Emil Isac se vor executa lucrări de decopertare pentru înlocuirea rețelei de apă, modernizarea rețelei electrice și refacerea integrală a structurii rutiere, au anunțat reprezentanții Primăriei Cluj.

Lucrările se derulează în cadrul unui proiect mai amplu de reabilitare și extindere a zonei pietonale din piața Lucian Blaga, strada Republicii – primul tronson, strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajarea de piste de biciclete.

Simultan cu închiderea circulației pe Emil Isac va fi închis și accesul pe strada Alexandru Ciura.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier general se va devia pe traseul strada Cardinal Iuliu Hossu – sens giratoriu-strada Sindicatelor – strada Emil Isac.

Măsura închiderii circulației se va aplica cu excepția riveranilor străzii Constantin Daicoviciu si a celor din zona Pieței Muzeului.

Pentru strada Virgil Fulicea, tronsonul cuprins între străzile Emil Isac si Paul Chinezu, traseul pe care se va putea asigura accesul este strada Constantin Daicoviciu – strada Roosevelt – strada Virgil Fulicea, zona înfundată spre strad Emil Isac – strada Paul Chinezu – strada Constantin Daicoviciu. Pe acest tronson, temporar, parcările vis-a-vis de numerele fără soț se vor desființa pentru a se permite circulația în dublu sens.

Restricțiile de circulație vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere, iar șoferii sunt rugați să le respecte.

Ne poți asculta și aici: