Acces gratuit pentru elevi, studenți și pensionari la meciurile de Cupa Davis din Sala Polivalentă

Invitațiile pot fi ridicate de la Casa de bilete a Sălii Polivalente vineri, sâmbătă și duminică, pe baza carnetului de elev, student sau a cuponului de pensionar.

Echipa României este încrezătoare înaintea meciului cu Polonia.

„Cei interesați vor putea să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar (orar: vineri 14.00-20.00, sâmbătă și duminică – începând cu ora 09.00)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Cluj-Napoca.

România întâlnește în acest weekend în Sala Polivalentă din Cluj echipa Poloniei în turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

O victorie ar asigura României revenirea în Grupa I, iar jucătorii sunt optimiști. „Ne dorim cu toții să câștigăm, să ne calificăm și pentru că de la anul se schimbă sistemul de joc în Cupa Davis să jucăm împotriva celor mai bune echipe din lume”, a declarat Marius Copil, cel mai bine clasat jucător român din clasamentul ATP, potrivit Federației Române de Tenis.

Echipa României este formată din: Marius Copil (82 ATP, la simplu), Bogdan-Ionuț Apostol (598 ATP, la simplu), Adrian Ungur (675 ATP, la simplu), Horia Tecău (15 ATP, la dublu) și Florin Mergea (539 ATP, la dublu).

Sâmbătă sunt programate primele jocuri de simplu, iar duminică sunt programate meciul de dublu și ultimele două jocuri la simplu.

Programul primei zile:
Marius Copil – Kamil Majchrzak
Adrian Ungur – Hubert Hurkacz.

Programul zilei a doua:
Horia Tecau/ Florin Mergea – Lukasz Kubot/Marcin Matkowsi
Marius Copil – Hubert Hurkacz
Adrian Ungur – Kamil Majchrzak.

Sursa foto: Facebook/Federația Română de Tenis

Ne poți asculta și aici: