Alin Minteuan și trei jucători de la CFR Cluj, incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei

Antrenorul CFR Cluj, Alin Minteuan, portarul Giedrius Arlauskis, mijlocașul Damjan Djokovic și atacantul Alexandru Păun au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a doua din play-off.

„Solskjaer din Gruia”: aşa a fost supranumit de fanii clujenilor Alin Minteuan după seria fantastică de cinci victorii consecutive cu care şi-a început mandatul, serie unică în istoria CFR! Poate fi considerat şi surpriza începutului de an la capitolul antrenori, notează reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, care l-au desemnat pe tehnicianul clujenilor antrenorul etapei.

Și despre portarul CFR-ului, Giedrius Arlauskis, reprezentanții LPF au numai cuvinte de laudă: „A bifat un nou meci fără gol, al treilea din ultimele patru jucate de clujeni. Reflexele sale au salvat multe puncte pentru CFR şi în ediţia curentă!”.

Despre Damjan Djokovic, specialiștii LPF spun că a fost cel de la care au pornit majoritatea acţiunilor ofensive ale echipei, în timp ce despre Alexandru Păun se spune că marcat un gol foarte important în lupta pentru câştigarea titlului. „A ajuns la 124 de meciuri în Liga 1, toate în tricoul vişiniu al ardelenilor”, susțin reprezentanții LFP.

Din echipa etapei mai fac parte trei jucători de la FCSB, Iulian Cristea, Dennis Man și Harlem Gnohere, doi de la Universitatea Craiova, Renato Kelic și Alexandru Mateiu, și câte unul de la Poli Iași, Florin Gardoş, de la Concordia, Thaer Bawab, și de la Gaz Metan, Mario Rondon.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Ne poți asculta și aici: