Art in the Street, festivalul din curțile orașului, se mută în interior

Programul Art in the Street – Courtyard Edition a fost regândit din cauza noilor reglementări ale Guvernului și se va desfășura în spații interioare. Organizatorii sunt nevoiți să reducă și numărul participanților.

Toate activitățile care trebuiau să se desfășoare în curțile din centrul orașului au fost mutate în spații interioare, iar acest lucru va duce și la reducerea considerabilă a numărului de participanți.

Astfel, locurile în care, în 17 octombrie, vor avea loc spectacolele și concertele Art in the Street – Courtyard Edition sunt Casa TIFF, Casino – Centrul de Cultură Urbană, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în Sala Reduta, Centrul de Creație Maidan și Reactor de Creație și Experiment. Tot în aceste săli se vor muta și „ședințele de pictură” live ale tinerilor artiști ai Universității de Arte și Design.

Expozițiile de fotografie vor avea loc la Turnul Croitorilor, în Piața Unirii, în pasajul Teatrului Puck și pe strada Regele Ferdinand, iar bufonii și artiștii pe picioroange se vor muta în fața Casei TIFF și a Centrului de Cultură Urbană. În plus, în curtea Spitalului Militar va fi amplasată instalația artistică „Traseul unei zile mai bune” a grupului Create. Act. Enjoy, care va putea fi admirată de pacienții spitalului.

Spectacolele și concertele pentru adulți se vor desfășura între orele 15.00 și 21.00, iar cele pentru copii între 11.00 și 14.00.  Organizatorii au precizat că persoanele care și-au făcut rezervări vor primi un e-mail pentru confirmarea locului.