Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Atacantul Mircea Axente, de la U Cluj: „Condițiile de la Universitatea sunt cu mult peste cele de la alte cluburi din Liga 1”

Jucătorii transferați de Universitatea Cluj în această iarnă au vorbit despre lupta pentru promovare și au prefațat primul meci oficial din acest an, cel cu Energeticianul, programat mâine, la Petroșani.

Atacantul Mircea Axente, transferat de la Dinamo București este nerăbdător să debuteze la U Cluj. „Echipa arată ideal, putem să practicăm un fotbal frumos, dar cel mai important este să legăm victorii. E normal ca pretențiile să fie mari la un asemenea club, fanii o susțin pe necondiționat, sunt minunați, iar datoria noastră este să ne facem treaba cât mai bine. Ne luptăm pentru promovare cu Sportul Snagov, Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, Academica Clinceni, însă, dacă vom fi concentrați și motivați la fiecare meci, cred că va conta mai puțin ce vor face celelalte formații. Condițiile de la Universitatea sunt cu mult peste cele de la alte cluburi din Liga 1, iar toate aceste lucruri te încarcă pozitiv, te fac să te simți fotbalist”, a spus Axente.

Lui Nicolae Pîrvulescu, Universitatea Cluj i se pare cea mai completă echipă. „Sunt foarte bucuros că am ajuns la Universitatea Cluj. Îmi doresc mult ca echipa să aibă un parcurs bun, iar la finalul campionatului să fim în Liga 1. În tur, când am jucat la Pandurii, “U” mi s-a părut cea mai completă echipă și sper ca în a doua parte a sezonului să arătăm la fel de bine. Cel mai important va fi să câștigăm, nu neapărat să marchez eu”, a explicat mijlocașul ofensiv al Universității, citat de site-ul oficial al clubului.

Fundașul central împrumutat până în vară de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Ionuț Ursu, speră ca echipa să își îndeplinească obiectivul, în timp ce Norbert Janos, ultima achiziție a Universității, speră ca echipa să debuteze cu dreptul în prima etapă și să promoveze.

Sursa foto: Facebook/FCUCluj