Au început filmările la primul spinoff al serialului „Game of Thrones”. Seria TV va spune povestea copiilor pădurii

Au început filmările pentru primul spinoff bazat pe acțiunea din „Game of Thrones”, celebrul serial care se va termina duminică, 19 mai.

Numele provizoriu al noii serii este „Bloodmoon” și o are în distribuție pe actrița Naomi Watts, potrivit Mediafax, care citează contactmusic.net.

Acțiunea va avea loc cu cinci milenii înainte de Urzeala Tronurilor și va urmări povestea Copiilor Pădurii, primii locuitori ai ținutului Westeros.

Producția se filmează în Belfast, iar distribuția este plină de staruri. Serialul va dezvălui originea Umblătorilor Albi – White Walkers, dar și alte secrete din istoria tărâmului Westeros. Scenariul este semnat de Jane Goldman, care va fi și producător al seriei.

Postul de televiziune HBO a avut în faza de dezvoltare cinci seriale care să continue „Game of Thrones”. George R.R. Martin, autorul seriei de romane pe care a fost bazată producția, a menționat, la începutul lunii, că încă se lucrează la trei dintre proiecte. Primul dintre acestea, respectiv „Bloodmoon”, urmează să fie filmat până la sfârșitul acestui an, iar celelalte două sunt în faza finală de scriere a scenariului.

Sursa foto: Game of Thrones Wiki

Ne poți asculta și aici: