Bandă dedicată pentru transportul în comun și biciclete pe Bulevardul Titulescu. De azi, pe strada Voltaire a fost instituit sensul unic

Comisia de circulație a hotărât înființarea unei benzi dedicate pentru transportul în comun și biciclete, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, spre centrul orașului, începând cu data de 2 aprilie.

Banda de circulație va fi amenajată pe tronsonul cuprins între strada Septimiu Albini și Piața Cipariu. Aceasta se va conecta cu banda dedicată existentă din Piața Cipariu.

Conform reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, începând de sâmbătă, 23 martie, nu se va mai permite oprirea și staționarea pe carosabil, partea numerelor fără soț, pe tronsonul cuprins între strada Septimiu Albini și Piața Cipariu. De sâmbătă vor începe lucrărilor de toaletare a copacilor de pe aliniament și de reparații la partea carosabilă și marcaje.

Banda dedicată pentru transportul în comun și biciclete va fi funcțională începând cu data de 2 aprilie 2019.

Reglementarea de circulație va fi semnalizată prin indicatoare, marcaje rutiere și separatori de bandă.

De asemenea, comisia de circulație a decis instituirea sensului unic pe strada Voltaire, dinspre strada Valeriu Braniște spre strada Traian Moșoiu și luarea în evidență de locuri de parcare pe partea carosabilă.

Măsura aprobată va fi semnalizată prin indicatoare rutiere și intră în vigoare începând de astăzi, 22 martie 2019.

Ne poți asculta și aici: